Купить щебень фракции 5х20 легко и удобно, а главное доступно по цене вместе с Основа-бетон

Щебінь

НАЙМЕНУВАННЯ ПРОДУКЦІЇ Одиниця виміру
Щебінь 40-70 т
Щебінь 20-40 т
Щебінь 5-20 т
Щебінь 5-10 т


Щебень всех фракций с доставкой

В нашій компанії ви маєте можливість купити щебінь від найкращих українських виробників. Основними постачальниками щебню є Бишевський гранітний кар’єр, Рокитнянський гранітний кар’єр та Богуславський кар’єр.

Будівельний – розділяють на п’ять видів в залежності від форми. До першої групи належить щебінь кубовидної форми (до 10%), другу – називають «покращеною» (від 10% до 15%), третя група лещадності – «звичайна» (від 15% до 25%), четверта – «звичайна» (від 25% до 35%), п’ята – «звичайна» ( від 35% до 50%). Найякіснішим є той, який відноситься до першої групи лещадності. Матеріал кубовидноі форми, як наповнювач у бетонній суміші, більш щільно втрамбовується, що значно підвищує міцність конструкції та понижує її собівартість. Ви можете купити кубовидний вид щебню, ціна на який дещо вище за рахунок того, що на виробництво такого матеріалу вимагаються додаткові витрати часу, енергії, а також використовується дорожче подрібнювальне обладнання. Перша група використовується у будівництві міцніших конструкцій.

Як обрати потрібний вид лещадності?

Щебінь від виробника

Наша компанія здійснює продаж щебню всіх видів лещадності, а також різноманітних фракцій. Найбільшою популярністю користується гранітний щебінь фракції 5 20, його використовують у виробництві бетону, бетонних виробів, у зведенні фундаментів. В будівництві автодоріг, трамвайних шляхів, залізобетонних конструкцій використовують – фракції 20 40. Для виготовлення масивних конструкцій, де є необхідні великі об’єми бетону, найбільше підходить фракція – 40 – 70. Ви можете купити в Основа-Бетон щебінь з доставкою по Києву та Київській області оптом та вроздріб – мішками, ми пропонуємо найкращі ціни та оптові покупці отримують вигідні ціни.




Доставка здійснюється по Києву та Київській області. Оптові покупці можуть розраховувати на знижки.

Проглянути повний асортимент продукції та дізнатись вартість доставки можна на сторінці ПРАЙС-ЛИСТА

Замовити з доставкою

x

Дзвоніть по телефонам:

  • (067) 888-44-57

Час роботи:

  • Пн-Пт: 8:00 – 17:00
  • Сб: 8:00 – 14:00
  • Нд - вихідний

Оформити заявку онлайн: